Tuotteet hakusanalla ja valmistettu (1)

Kaakaovoi suklaan valmistukseen

Kaakaovoi suklaan valmistukseen

Kaakaovoi on tulos kaakaomassan (tai nesteen) puristamisesta erittäin korkealla paineella. Kun kaakaovoi on kerätty nestemäisessä tilassa, se pakataan 25 kg:n pahvilaatikoihin ja jäähdytetään kuljetettavaksi asiakkaillemme. Kaakaovoi pysyy kiinteänä 27 °C:n lämpötilassa, mutta alkaa sulaa 27,7 °C:ssa ja sulaa täysin 35 °C:ssa. Kun kaakaomassaa puristetaan, kaakaovoi tulee ensin luonnollisessa tilassa, säilyttäen kaakaon täyden maun. Lisäprosessi suoritetaan hajustamattoman kaakaovoin saamiseksi, jotta sitä voidaan käyttää suklaan valmistuksessa vaikuttamatta suklaan hajuun ja makuun. Kaakaovoita käytetään suklaan valmistamiseen joko itsenäisesti tai sekoitettuna kaakaomassaan. Ruokakäytön lisäksi kaakaovoita käytetään lääketeollisuudessa ja kosmetiikkatuotteissa sen antioksidanttisten ominaisuuksien ja voitelevan luonteen vuoksi.